Vakaro staigmena renginio scenoje buvo niekur prieš renginį viešai neskelbti nacionalinės „Eurovizija.lt“ atrankos dalyviai – Aistè ir jau kelialapį į finalą iškovojęs Silvester Belt, rašoma pranešime spaudai.

2023-aisias „Eurovizijos“ palaikymo komandų, komentatorių ir žinovų širdis užkariavo Ukraina, kuriai atstovavo Vanda Saiko. Šiais metais „Euroganza“ laimėtoja Drag karalienė iš kaimyninės Lenkijos – Edma.

Iškart po „Balaganza“ karalienių pasirodymų koncertą klube vakarėlio dūzgėse surengė ir savo eurovizinę dainą pristatė dar viena „Eurovizija.lt“ nacionalinės atrankos dalyvė Eglė Jakštytė-ELEY. Po šešerių metų sugrįžtanti atlikėja jautėsi stipriau nei bet kada anksčiau. Galingas vokalas, uždeganti choreografija traukė klube susirinkusių dėmesį.

Renginio akimirkos:

Kitas Drag renginys sostinės gėjų klube vyks jau vasario 9 d. Prieš pat Valentino dieną naktinio klubo scenoje šį kartą pasirodys puikiai žinomos „Emmy“ apdovanojimą pelniusio realybės šou „RuPaul's Drag Race“ dalyvės iš Vokietijos, Austrijos, Šveicarijos ir Jungtinės Karalystės. Kelly Heelton, Metamorkid, Tessa Testicle ir Pixie Polite Vilniuje pirmą kartą pasitinka „Dramatica“ organizatoriai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją