E. Gonsalves pasidalijo įžeidžiančiu vaizdo įaršu apie motinystę. Vos atsidarius jį galima išvysti jauną mamą, kuri stengiasi aprengti savo verkiantį mažylį.

Bandydama pašiepti tokį mamos veiksmą, E. Gonsalves patalpino įrašą, kuriame ji pati ramiai sėdi ant sofos ir rengia gerai besielgiantį, ramų šunį. Tuomet moteris nusišypsojo taip parodydama, kad jai patinka neturėti vaikų.

Daugelis sekėjų priekaištavo modeliui po jos vaizdo įrašu, kritikuodami už tokį moters poelgį.

„Akivaizdu, kad šiame įraše jūs neparodote jokių gerų ketinimų. Galbūt nepasitikite savimi ar nesate nepatenkinta savo pasirinkimu? O gal bandote sukelti žmonių reakcijas?“ – klausė komentatoriai.

„Mes suprantame, tu nenori vaikų, tačiau nereikia to viešinti visame instagrame“, „Gerai, jei nenorite turėti vaikų, bet jums nereikia brukti savo nuomonės sekėjams“, - rašė kiti žmonės.

Tiesa, atsirado ir nuomonės formuotojai pritariančių sekėjų.

„Kai žmonės dalijasi savo džiaugsmu dėl nėštumo ir vaikų, jie sulaukia pagyrimų. Tačiau kai kas nors dalijasi savo džiaugsmu, kad neturi vaikų, sulaukia patyčių. Tai yra visuomenė, kurioje gyvename“, - rašė žmonės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)