Dalila Laaribi savo „TikTok“ paskyroje neseniai paskelbė vaizdo įrašą, kuriame moteris pasakojo, kad nusipirko „brangiausias vynuoges pasaulyje“ ir neįsivaizduoja, ką su jomis daryti.

„Kadangi Dubajuje negalėjau nusipirkti brangiausios vilos, nusprendžiau nusipirkti brangiausių vynuogių pasaulyje“, – kalbėjo moteris vaizdo įraše.

Ji paaiškino, kad už žalios rūšies vynuoges sumokėjo 428 JAE dirhamus, o tai yra kiek daugiau nei 105 eurai.

„Net nenoriu jų valgyti! Nežinau, ką su jomis darysiu“, – toliau šypsodamasi kalbėjo moteris.

Tiesa, kiek vėliau ji savo sekėjams parodė dar vieną vaizdo įrašą, kuriame įsiamžino ragaujanti vieną vynuogę. Teigė, jog savo sekėjams nori pranešti, ar vaisiai verti jos sumokėtos kainos.

Įraše moteris juokavo, kad vynuogės „kvepia kaip Chanel“ ir pridūrė, kad skonis yra nuostabus, ir todėl verta mokėti tiek pinigų.

Į tokias moters istorijas atkreipę dėmesį komentatoriai juokavo, kad jie patys sunkiai įperka įprastas, prekybos centruose esančias vynuoges, kiti sekėjai teigė, jog moters „siela yra negraži“, nes ji „puikavosi“ savo pinigais socialiniuose tinkluose.

„Žmonės badauja ir gyvena skurde, kol jūs perkate vynuoges už 105 eurus vien tam, kad pasirodytumėte socialiniuose tinkluose. Tavo siela yra bjauri“, – rašė žmonės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)