Iš Vokietijos kilusi, bet dabar Kalifornijoje gyvenanti L. Lorenzo pirmąją tatuiruotę pasidarė būdama vos 22 metų, o dabar daugiau kaip 80 proc. jos kūno dengia tatuiruotės.

Nepaisant to, kad ji sulaukia darbo pasiūlymų tapti modeliu, pardavinėja seksualaus turinio nuotraukas ir sulaukia gerbėjų dėmesio, moteris teigė sulaukianti ir įžeidžiančių komentarų.

„Mano tatuiruotės neabejotinai vertinamos prieštaringai – vieni žavisi, kiti pavydi, treti nemėgsta, ketvirti smerkia, o kai kurie jaučiasi įkvėpti pasidaryti panašią tatuiruotę“, – užsienio naujienų portalui sakė moteris.

Lina Lorenzen

Nors dalis komentatorių tikisi, kad moteris į piktus komentarus atsakys taip pat, jie labai klysta.

„Aš tiesiogine prasme padėkoju heiteriams už tai, kad jie praleido savo brangų gyvenimą tam, kad parašytų man ilgą žinutę. Štai kaip reikia elgtis su neapykantą skleidžiančiais žmonėmis – sužlugdyti juos gerumu“, – teigė L. Lorenzo.

Kiborgu vadinama moteris kartą pasidalino nuotrauka, kurioje parodė, kaip atrodė anksčiau. Joje galima pamatyti veidą prieš plastines operacijas ir odos implantus.

Po šios nuotraukos pasipylė ne vienas moterį giriantis ir įžeidžiantis komentaras. Dalis jų pabrėžė, kad L. Lorenzo prieš tai atrodė žymiai geriau. Be to, buvo ir tokių, kurie netikėjo, jog tai tas pats žmogus.

„Kodėl?“ – klausė vienas komentatorius.

Lina Lorenzen

Visgi į šias žinutes L. Lorenzo nebereaguoja ir „Daily Star“ pasakojo, kad visi kūno pokyčiai prasidėjo dėl vaikystėje patirtų traumų.

Pasirodo, į ją spjaudė bendraamžiai ir grasino mirtimi.

„Užaugau Vokietijoje ir buvau auklėjama labai griežtuose ir religinguose namuose. Abu mano tėvai dirbo socialinėse tarnybose. Buvau nedrąsus, intravertiškas ir nuolankus vaikas. Man trūko savigarbos, iš manęs visada tyčiodavosi ir aš niekada nesipriešinau“, – apie skaudžią praeitį pasakojo moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)