Nors iš pradžių moteris teigė, kad daugiau niekada nebesusitikinės, dabar sako priešingai ir prisipažįsta, jog savo jaunikių sąraše jau turi potencialius kandidatus.

Užsienio naujienų portalui moteris tvirtino, kad su vienu 76 metų vyru jau spėjo pasikalbėti ne tik apie ekonominę krizę, bet ir „Brexit“. Kitas vyras, į kurį I. Jones žiūri kaip į jos būsimą vaikiną, yra 67 metų amžiaus, turintis, kaip ji pati sakė, daug žilų plaukų.

Apie šį etapą ji plačiau papasakojo duodama interviu žurnalui „Closer“.

Iris Jones

„Dabar nusprendžiau dar kartą pabandyti ieškoti meilės. Jau bendrauju su keliais vyrais ir tikiuosi, kad netrukus su vienu iš jų susitiksiu. Tiesa, ketinu tvirtai atstovėti savo nuomonę ir nesileisti nuviliojama, kaip kad nutiko su Mohamedu. Vis dar stebiuosi, kad taip greitai jį sužavėjau“, – gyrėsi I. Jones.

Delfi primena, kad praėjus mėnesiui po skyrybų su jaunesniu vyru, I. Jones jį pradėjo vadinti „blogiu“ ir „tamsos princu“. Savo socialinių tinklų sekėjams ji pasakojo, kad Mohamedas jos nepaliko, o ji pati jį „išvarė“.

Be to, ji dažnai pabrėždavo, kad savo mylimąjį iškeitė į katiną.

Iris Jones su buvusiu mylimuoju

„Man nesvarbu, kad jis yra Jungtinėje Karalystėje, man nesvarbu, su kiek moterų jis šneka. Jis niekada negaus mano turto, nesvarbu, kokią istoriją sugalvotų jo advokatas“, – užsienio žiniasklaidai kalbėjo moteris.

Iris ir Mohamedas pirmą kartą susipažino 2019 m. per ateistams skirtą „Facebook“ grupę. Vėliau ji nuskrido pas jį į Egiptą.

„Pirmąją naktį mes mylėjomės, ir tai buvo neįtikėtinas jausmas. Tai buvo tarsi vėl būti nekaltai“, – atvirai apie santykius kalbėjo I. Jones.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją