24-erių J. Cavallo 2021 m. pateko į viso pasaulio spaudą po to, kai pranešė esantis gėjus. Profesionalus futbolininkas tuomet sukėlė didžiulio palaikymo.

Neseniai australas socialiniuose tinkluose paskelbė ir džiugią žinią – susižadėjo su partneriu L. Morrellu ir padėkojo „United“ už pagalbą jam surengti romantišką staigmeną savo širdies draugui.

„Nuo šiol su mano sužadėtiniu. Ačiū „Adelaideunited“, kad padėjote surengti šią staigmeną“, – rašė vyras šalia pasidalintos nuotraukos.

Jis taip pat pasidalijo ir akimirkomis, kuriose užfiksuota susižavėjusio L. Morrello reakcija bei juodai balta nuotrauka, kurioje pora laikosi rankomis. L. Morrellas matyti mūvintis savo visiškai naują žiedą.

J. Cavallo buvo pagrindinis žmogus, pasisakęs ir gėjų teises futbole. Neseniai vyras papasakojo apie žlugdančius komentarus, kurių sulaukdavo socialiniuose tinkluose.

„Aš dalinuosi savo gyvenimu socialiniuose tinkluose, kad tai padėtų žmonėms augti ir tobulėti, kad jie jaustųsi stiprūs būdami savimi, patogiai būdami tuo, kuriuo nori būti“, – rašė futbolininkas.

„Labai didžiuojuosi kad ir mano futbolo klubas bei LGBTQIA+ bendruomenė išaugo šio sporto pasaulyje, tačiau turime prisiminti, kad dar liko daug darbo“, – sakė vyras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)