Milijonus iš įvairių realybės šou uždirbusi moteris, norėdama privilioti ne tik gerbėjus, bet ir potencialius pirkėjus, savo visiems drabužiams pritaikė didžiulę nuolaidą. Tačiau tai jų nesuviliojo.

Nors G. Collins į internetinį puslapį įdėjo ne vieną drabužį, batus ar akinius nuo saulės, gerbėjams nepanoro atsakyti į vienintelį klausimą – ar ji juos dėvėjo, ar ne?

Vienas pirkėjas atsiliepimuose rašo, kad drabužis atkeliavo su nemaloniu kvapu.

Gemma Collins

„Atvyko su keistu kvapu ir atrodė nudėvėta, nors etiketės vis dar buvo uždėtos“, – pasipiktinimo neslėpė pirkėjas.

Kiti piktinosi ne dėl rūbų būklės, bet bendravimo su klientu.

„Pristatymas užtruko. Turėjau nuolat stebėti savo pristatymą“, – rašė dar vienas.

Kitas asmuo nusipirko spalvotą dviejų dalių palaidinę, bet pridūrė, kad niekas jos atsiųsti neskubėjo.

„Jokio bendravimo. Nebent pats bendraujate ir tada sulaukiate siuntinio“, – rašė jis.

Praėjusiai metais „The Sun“ buvo atskleista, kaip G. Collins uždirbo dalį savo pinigų. Pasirodo, ji nuolat pardavinėjo daiktus.

„Iš viso ji uždirbo apie 100 000 svarų sterlingų, pardavinėdama savo daiktus. Ji svetainėje pardavė 4 750 daiktų ir juos parduoda maždaug po 21 svarą“, – užsienio naujienų portalui sakė šaltinis.

Gemma Collins

Kaip manoma, šiuo metu milijonierė turi apie 7 mln. svarų sterlingų.

„Vienu metu turėjau pinigų, kuriuos greitai sudegindavau. Turėjau Knightsbridge'o karštinę. Per dieną išleisdavau 50 tūkst. svarų sterlingų „Gucci“ drabužiams. Bet apsipirkinėjimas po kurio laiko tapo nuobodus, kai supratau, kad galiu sau leisti viską. Man tai buvo savęs žalojimo forma. Kartais norisi patirti jaudulį, o ne daiktus“, – kalbėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją