Lenkijos oro linijų bendrovės „LOT Airlines“ lėktuvo, skridusio į Krokuvą, nufilmuotoje medžiagoje matyti, kaip kapitonas Konradas Hancas kreipėsi į keleivius ir sako, kad lėktuve yra jam labai svarbus žmogus.

„Prieš pusantrų metų šiame darbe sutikau nuostabiausią žmogų, kuris visiškai pakeitė mano gyvenimą“, sakoma paviešintame vaizdo įraše.

Toliau jis kreipiasi į apstulbusią skrydžių palydovę Paulą.

„Tu man brangiausia ir esi didžiausias mano svajonės išsipildymas. Todėl noriu tavęs paprašyti vienos paslaugos, brangioji“, – kalba jis.

Netrukus moterį įsimylėjęs pilotas jai paduoda gėlių puokštę, o paskui atsiklaupia ant vieno kelio ir paklausia, ar ji norėtų už jo tekėti. Lėktuvo keleiviams pradėjus ploti, Paula pradėjo bėgti į piloto glėbį, o paskui ir aistringai jį pabučiuoja.

„Žinoma, kad pabučiuosiu“, – keleiviai išgirsta tyliai pasakusią moterį.

Netrukus įrašas sulaukė ne tik gausybės peržiūrų, bet ir komentarų. Internautai sveikino porą ir džiaugėsi tokiu netikėtu sprendimu.

„Kokia graži jūsų bendros kelionės per gyvenimą pradžia! Didžiuliai sveikinimai, daug nuostabių akimirkų ir daug jums meilės kiekvieną dieną“, – linkėjo komentatorius.

Dar viena moteris gyrė, kad jie yra miela pora, o kitas tikėjosi, kad tai ne paskutinis jų skrydis kartu.

„Puiki istorija su laiminga pabaiga! Sveikinu ir daug skrydžių kartu!“ – rašė jis.