Socialiniame tinkle „TikTok“ plinta vaizdo įrašas, kuriame matyti įsimylėjėlių italų pora, šokanti Italijos miesto Romos centre.

Užfiksuota skambanti romantiška muzika, matyti, kad pora yra gerai nusiteikusi ir šventiškai pasipuošusi. Atlikus kelis judesius, vaikinas priklaupia ant kelio ir pasiperša savo širdies drauge.

Panašu, kad moteris toli gražu nesitikėjo tokio savo vaikino poelgio, vis dėlto nepasimetė, juokdamasi pradėjo prašyti vaikino, kad jis atsistotų.

„Nesitikėjau. Aš nebuvau pasiruošusi. Bet ar dėl to mes atvykome į Romą?“ – klausė moteris itališkai savo vaikino, kai jis jai ištiesė sužadėtuvių žiedą.

„Bet tai taip ar ne?“ – toliau savo merginos teiravosi italas, kol sulaukė draugės atsakymo: „Ne“.


Ši akimirka buvo įamžinta, todėl vaikinas ja pasidalijo socialiniuose tinkluose su užrašu: „Geras, „Cartier“ turi 30 dienų grąžinimo politiką“.

Vaizdo įrašas netruko išplisti socialiniame tinkle, jis sulaukė ne tik daug peržiūrų, bet ir komentatorių žinučių.

„Vieši pasiūlymai susižadėto yra skirti tik tam, kad moteriai būtų daromas spaudimas pasakyti „taip“, – rašė žmogus.

„Žaviuosi jos sąžiningumu ir drąsa pasakyti „ne“, kai visa visuomenė ją spaudžia pasakyti „taip“! Tai yra šantažas ir ji nepasidavė“, – rašė kitas.

„Mane šokiruoja tai, kad kai kurie žmonės nepakankamai pažįsta savo partnerius, kad žinotų, ar (viešas) pasiūlymas jiems yra patogus, ar ne (jau nekalbant apie santuoką)“, – rašė moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)