Valerija Voronina, kilusi iš Ukrainos, „TikTok“ pasakojo kad ji sulaukia nemažai įžeidžiančių komentarų, kol nepasirodo socialiniame tinkle su nuostabiu makiažu.

Socialinių tinklų žvaigždė turi apie 4,4 miln. sekėjų, o vien naujausias jos vaizdo klipas sulaukė daugiau nei 6,2 miln. peržiūrų.

Rugpjūčio mėnesį vienas jo įrašas greitai išplito internete ir sulaukė 41,7 milijono peržiūrų. Jame moteris demonstruoja savo įvaizdį prieš ir po makiažo.


„Prieš“ kadre buvo matyti supinti nuomonės formuotojos plaukai, ji puošiasi akiniais ir dėvi didelio dydžio drabužius.

„Jis: tu per BJAURI, kad su tavimi kalbėčiausi“, – rašoma vaizdo įraše.

„Aš: aš nenoriu kalbėtis“, – rašoma akimirkose, kai ji pasirodo su nepriekaištingu makiažu.

Panašu, kad vėliau rodomose akimirkose moteris dėvi „Hermes“, jos veidas yra lygus, lūpos padažytos rožiniais dažais, o akys apvestos pieštuku.

Daugelis komentavo, kad tokia šokiruojanti išvaizdos transformacija nėra tikra, nes vaizdo įrašuose Valerija dažnai tampa į žavingą instagramo modelį.


Tiesa, kiti vis dėlto tvirtina, kad Valerija redagavo savo veidą „prieš“, kad atrodytų drastiškiau, nei yra iš tikrųjų.

„Štai kodėl aš nepasitikiu moterimis“, – juokdamiesi komentavo vyrai po jos vaizdo įrašais.

„Tai ne tas pats asmuo, pažiūrėkite į jos nosį“, – komentavo kiti.

„Tai tas pats asmuo. Galite pasakyti iš apatinių dantų. Nuostabi mergina“, – dar vieni komentatoriai negailėjo jai komplimentų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)