Paryžiuje prasidėjo Haute Couture mados savaitė. Galima pastebėti, kad šiemet dizainai kaip niekada stebina savo originalumu.

Vieni tokių – prekės ženklo On Aura Tout Vu modeliai, kurie podiumu žengė pasipuošę netikromis krūtimis, bodžiais, kurie primena nuogus kūnus.

On Aura Tout Vu pristatė 2024 m. pavasario/vasaros kolekciją, kurioje taip pat buvo galima išvysti įvaizdžius, kuriuos užbaigė akį traukiantys aksesuarai, nėriniuoti audiniai ir keistai geometriniai raštai.

Vienas drąsiausių įvaizdžių buvo modelio, kuris pasirodė su ryškiai oranžiniais plaukais ir išskirtiniu makiažu, puošėsi įmantria juoda suknele, prie kurios liemenės buvo prisegtos dirbtinės krūtys.

Prekės ženklo On Aura Tout Vu kolekcijos drabužiai yra ne tik pagaminti pagal užsakymą ir puikiai pasiūti, jie taip pat reprezentuoja meną ir naujoves.

„Panerkite į netikrų kūno iliuzijų, papuošalų ir iliuzijų pasaulį. Tai įvairovės šventė ir kontroversiškas šou“, – sakė prekės ženklo On Aura Tout Vu atstovas apie kolekciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)