Paaiškėjo, kad pastarąsias dvi savaites A, Neplyakh jautėsi prastai, tačiau dėl neatidėliotinų reikalų nusprendė keliauti automobiliu iš Kijevo į Dneprą.

„Išėjau šiek tiek vėliau, nes 5 valandą ryto mano miegą sutrukdė raketos“, – rašė A. Neplyakh.

Paaiškėjo, kad vėliau važiuodama automobiliu kelyje jo nesuvaldė ir atsitrenkė į tvorą.

„Iki Dniepro man buvo likę 200 km., oras puikus, bet kelias – ne visada geras. Navigacija staigiai parodė posūkį į dešinę, nesuvaldžiau automobilio ir trenkiausi važiuodama dideliu greičiu. Vienintelė nukentėjau aš ir mano automobilis. Iššoko oro pagalvė, atsipeikėjusi išgirdau, kaip mane bando ištraukti iš mašinos, sakydami: „Greitoji pagalba? Gyva? Vanduo?“, – pažymėjo A. Neplyakh ir po avarijos parodė savo sužeistą veidą.
Anna Neplyakh autoįvykis / Instagram nuotr.
Anna Neplyakh autoįvykis / Instagram nuotr.
Vėliau Anna paskelbė ir apgadinto automobilio nuotrauką. Tačiau rašė, kad tai tik mašina, kurią galima taisyti. Svarbiausia yra gyvenimas.
„Tai yra tik metalas, ačiū visiems, kurie greitai sureagavo ir pasiūlė savo pagalbą! Jūs esate mano palaikymas! Rūpinkitės savimi, klausykite savo kūno, rūpinkitės savo sveikata ir nevairuokite, jei manote, kad neturėtumėte!“ – pabrėžė ji.
Anna Neplyakh autoįvykis / Instagram nuotr.
Anna Neplyakh autoįvykis / Instagram nuotr.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją