P. Pandey sulaukė griežtos sekėjų kritikos po to, kai socialiniuose tinkluose buvo pranešta apie jos mirtį. Nusprendusi taip pasielgti moteris teigė galvojusi, kad atkreipti moterų dėmesį į tai, jog reikia tikrintis dėl gimdos kaklelio vėžio.

Vasario 2-ąją P. Pandey instagramo anketoje paskelbtame įraše buvo teigiama, kad modelis mirė nuo gimdos kaklelio vėžio.

Tačiau po dienos Pandey atskleidė, kad jai viskas gerai. Tuomet moteris papasakojo, kodėl taip pasielgė.

„Aš gyva. Nemiriau nuo gimdos kaklelio vėžio“, – sakė P. Pandey.

„Deja, negaliu to paties pasakyti apie šimtus tūkstančių moterų, kurios neteko gyvybės dėl gimdos kaklelio vėžio. Taip yra ne todėl, kad jos nieko negalėjo padaryti. Jos nežinojo, ką su tuo daryti“, – sakė Bolivudo aktorė.

Moteris vaizdo įraše toliau pasakojo, kad gimdos kaklelio vėžio galima išvengti, „skirtingai nei kitų vėžio formų“, moterims tereikia išsitirti ir pasiskiepyti nuo ŽPV.

Atsiprašydama tų, kurias įskaudino jos tariama mirtis, P. Pandey teigė, kad vienintelis tikslas buvo „šokiruoti visus“ ir pradėti pokalbį apie šią mirtiną ligą.

„Taip, aš apsimečiau, kad miriau, aš žinau, kad tai yra ekstremalu, bet mes pradėjome kalbėti apie gimdos kaklelio vėžį, ar ne?“ – sakė ji.

Daugeliui jos sekėjų nepatiko toks poelgis.

„Tai pats blogiausias būdas ką nors reklamuoti“, – rašė vienas komentatorius.

„Džiaugiuosi, kad ji gyva, bet ją reikia suimti dėl šios dramos ir tokio reklaminio triuko“, – skaitė kitas instagramo vartotojas.

„Blogiausias dalykas, kokį tik galima padaryti. Žmonės prarado savo artimuosius dėl vėžio, o tu tyčiojiesi“, – rašė kitas komentatorius.

Vis dėlto P. Pandey teigė, kad pasielgė taip nenorėdama pakenkti žmonėms, o jos šeimos nariai taip pat kenčia nuo šios ligos.

„Tiems, kurie sako, kad esu nejautri, norėčiau pasakyti, kad mano mama sirgo vėžiu“, – sakė P. Pandey.

P. Pandey, išgarsėjo po to, kai 2011 m. pateko Indijos kasmetinio „Gladrags Manhunt ir Megamodel“ konkurso finalą, vaidino filme „Nasha“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją