Vaizdo įraše galima išgirsti, kaip jaunikis skaito savo parašytus įžadus būsimai žmonai, kai už jų nugarų pasigirsta šalia stovėjusių pamergių ir pabrolių juokas. Jie žvilgčiojo į už jaunikių buvusius krūmus.

„Mes dviese nesupratome, kas vyksta. Viskas, ką pastebėjome, buvo tai, kad visi juokėsi per mūsų įžadus, todėl buvau šiek tiek įskaudinta“, – prie įkelto įrašo rašė moteris.

Toliau matyti, kaip jaunoji atsisuka į pamerges ir klausia jų, kas vyksta. Viena iš jų ramiai atsako, kad jie girdi miaukiant kačiuką. Tai sukėlė dar didesnį svečių juoką.

„Turiu tai nutraukti dėl kačiuko“, – atsisukęs į svečius sakė jaunikis.

Tada sąmyšį ir juoką ceremonijos metu sukėlęs kačiukas išlenda iš krūmo. Šį žingsnį svečiai palydi plojimais ir šūksniais.

Užsienio naujienų portalui nypost.com jaunavedžiai sakė, kad netikėtas kačiuko atsiradimas buvo ypatingas ženklas.

„Mes esame dideli kačių mylėtojai. Sudėjus mūsų vardus kartu išeitų Catt. Netgi turėjome kačių torto papuošalus. Taigi tai buvo šiek tiek beprotiška“, – kalbėjo jie.

Pora pasakojo, kad po ceremonijos kačiukas dingo. Jo nerado nei svečiai, nei darbuotojai. Po poros savaičių kačiuką darbuotojai suviliojo krevetėmis, likusiomis po šventės. Tada pagaliau ir pavyko jį pagauti.

Nuvežus gyvūną į prieglaudą, jam buvo suteikta veterinarų pagalba, jis buvo paskiepytas. Apie tai sužinoję jaunavedžiai nuvažiavo jo pasiimti. Jie netikėtą vestuvių svečią pavadino Daisy vardu.

„Ji buvo vestuvinė dovana iš kačių platinimo sistemos“, – vaizdo įrašą komentavo „TikTok“ vartotoja ir nauja kačiuko šeimininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją