Moters vaizdo įrašai populiariame socialiniame tinkle surenka milijonines peržiūras ir daugybę komentarų. Sekėjus pritraukia kadrai, kuriuose influencerė kasą purvą aplink suodžiais aplipusį antkapį. Kai kuriems atrodė, kad ji ruošiasi iškasti visą kapą.

Paskui galima pamatyti, kaip ji išpurškia vietą ir viską šveičia su kempine. Kreipdamasi į sekėjus viename vaizdo įraše ji klausia, kodėl kapas toks purvinas?

Tiesa, kai kurie jos vaizdo įrašai gali net įbauginti. Štai viename ji pradeda kalbėti apie kapo savininkę.

„Jos vardas Bienvedina. Oho, išvertus iš ispanų kalbos čia parašyta „Sveiki atvykę“. Bienvenida mirė 1980 m. liepos 23 dieną. Jos horoskopo ženklas buvo Avinas. Mano geriausia draugė buvo Avinas. Įdomu, koks buvo Bienvenidos gyvenimas? Ar ji mėgo šokoladinius keksiukus?“ – vaizdo įraše klausė garsi moteris.

Kalbėdama influencerė ir toliau šveičia paminklą taip, kad jis net pradeda blizgėti. Kitame vaizdo įraše matoma, kad „Clean Girl“ prieina prie itin skaudžios vietos – kūdikio antkapio.

„Man tai daryti labai sunku, bet žinau, kad turiu pagerbti kūdikį Deividą, pakeisdama jo poilsio vietą“, – apgailestaudama sakė jis.

„TikTok“ komentatoriai šį moters pomėgį vertino prieštaringai.

„Tu tokia gera, kad nemokamai valai kapą“, – rašė vienas gerbėjas po vaizdo įrašu, kuriame ji valo mirusio kūdikio kapą.

Kitas pritarė: „Jei susidurčiau su ja valančia mano mylimo žmogaus kapą, būčiau labai dėkingas“.

Tačiau kiti nebuvo labai sužavėti jos neprašytais kapų tvarkymo darbais.

„Nesinori liesti svetimo kapo be šeimos leidimo“, – pareiškė komentatorius.

Kiti komentatoriai net apkaltino moterį, kad ji naudojasi mirusiaisiais, norėdama pritraukti peržiūras.

„Jei iš tiesų tai darytumėte „nemokamai“, neskelbtumėte apie tai socialiniame tinkle“, – kritikavo kitas.