Išvaizdą pakeitusi Ashley ne vienam apsuko galvą dėl amą atimančių apvalumų – pasirodo, 27-erių moteris atliko tris krūtų didinimo operacijas, nosies korekcijas, brazilišką užpakaliuko pakėlimą, pasiputlino lūpas, skruostus, naudojo botoksą ir kitas operacijas.

Atlikusi šias procedūras Ashley nusprendė, kad reikia padaryti dar vieną – pašalinti šonkaulius. Jos manymu, tokiu būdu jos liemuo bus lieknesnis.

Tačiau ši operacija yra labai sudėtinga dėl gyvybiškai svarbių organų. Netinkamai pašalinus šonkaulius gali kilti pavojus gyvybei.

Ashley Kimberly Khloe Skönhet

Visgi tai nestabdo moters, kuri tvirtina, kad gerai žino, kas yra rizika.

„Svarstau galimybę pašalinti du ar daugiau šonkaulių, kad galėčiau pasiekti savo tikslą – turėti kuo mažesnį liemenį. Domėjausi visomis galimybėmis. Visada ieškau geriausių gydytojų. Europoje yra keli chirurgai, kuriuos daug kas rekomenduoja“, – užsienio naujienų portalui sakė moteris.

Po šios operacijos moteris svarsto dar kartą pasididinti sėdmenis ir padvigubinti krūtinę. Moteris nebuvo patenkina paskutinių operacijų rezultatais.

„Nesu tikra, ar ateis laikas, kai pajusiu, kad mano kūnas yra būtent toks, kokio noriu, bet kiekviena procedūra mane priartina prie norimo kūno. Noriu turėti didelę krūtinę, mažą liemenį ir didžiulį užpakaliuką“, – kalbėjo ji.

Be plastinių operacijų moteris laikosi ir griežto mitybos plano bei mankštos.

Ashley Kimberly Khloe Skönhet

„Turiu potraukį saldumynams, todėl retkarčiais suvalgau šokoladuką, bet visada stengiuosi papildomas kalorijas sudeginti sporto salėje, treniruodamasi su asmeniniu treneriu“, – prisipažino Ashley.

Nepaisant įspūdingos išvaizdos, moteris yra maloni ir kartais net drovi. Ji svajoja vieną dieną sukurti šeimą su partneriu, kuris turėtų „dideles smegenis ir nuostabią širdį“.

„Nors šiuo metu esu vieniša, tikiuosi, kad tikroji meilė ras kelią į mano gyvenimą. Ieškau vyro, kuris būtų malonus, protingas, turėtų puikų humoro jausmą ir galėtų padėti man jaustis apsaugotai mūsų santykiuose“, – atvirai užsienio naujienų portalui kalbėjo moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)