Laiminga pora nuolat dalijasi vaizdo įrašais. Juose matyti, kaip jiedu treniruojasi sporto salėje. Panašu, kad juos išties sieja meilė grakštiems kūnams ir subalansuotai mitybai.

Pora pradėjo susitikinėti 2022-ųjų pradžioje ir, pasak Keisha, jau jiedu jau yra kartu beveik dvejus metus. Vis dėlto poros santykiai buvo intensyviai aptarinėjami socialinėje žiniasklaidoje.


Vienas „TikTok“ vartotojas apkaltino moterį, kad ji su vyru yra tik dėl jo pinigų.

„Dabar už pinigus galima nusipirkti laimę“, – rašė žmonės.

„Senis“, – pašaipiai rašė poros sekėjas, todėl moteris buvo priversta atsakyti: „Iš tikrųjų jis yra jaunas ir gražus“.

„Maniau, kad ji filmuojasi kartu su savo seneliu. Kaip vaikiška. Nežinojau, kad jie pora“, – juokelius laidė kitas komentatorius.

Reaguodama į tokias pastabas moteris pasidalijo dar daugiau vaizdo įrašų, kuriuose matyti poros kasdienis gyvenimas.

„Šis vyras man parodė be galo didelę meilę ir elgėsi su manimi taip, kaip pridera. Dvejus metus aš jaučiuosi labai saugi“, – teigė fitneso nuomonės formuotoja.


Į tokius jos žodžius sureagavo keli žmonės: „Kol abu esate laimingi, nekreipkite dėmesio į tai, ką kalba kiti. Tai yra žavu, jūs abu atrodote labai laimingi“, „Vyresni vyrai yra labiau subrendę, žino, kaip gerbti moterį. Gerai, kad žinai savo vertę. Linkiu jums abiems tik geriausio“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją