Kryžminės kovos vyko Klaipėdos Švyturio arenoje, kurioje tarp tūkstančių žiūrovų susirinko ir speciali komisija, sudaryta iš 101 prisiekusiojo, kurie viso kryžminių kovų etapo metu sprendė, kurie dalyviai keliauja į didįjį finalą gegužės 12 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje, o kurių kelias projekte baigiasi iškart. Po šio etapo iš 20 dalyvių finalo scenoje pasirodė tik pusė, rašoma pranešime spaudai.

Tarp dalyvių kovosiančių dėl vietos finale pasirodė ir unikali alternatyvios muzikos grupė „Fuzija“, kurią mokytojas Benas Aleksandravičius augina nuo pat aklųjų perklausų.

„Jie savyje turi daug jėgos, daug noro ir perspektyvos juose yra daug. Kad iš mokyklos lygio pakiltum į aukštesnį, vien talento neužteks, reikia ir daug darbo. Aš turiu ką jiems duoti ir jei jie tai pasiims, mano tikslas su jais bus pasiektas. Nuo pat aklųjų perklausų turim išskirtinę galimybę stebėti šios grupės augimą su visais priedais. Noriu padaryti viską, kad su „Fuzija“ nueičiau iki pat finalo. Aš jais labai tikiu“, – sakė Benas.

„Mūsų pats pirmas planas buvo tiesiog susiburti į grupę ir kažką pagroti. Dabar kažkaip tapom ir labai gerais draugais, kurie ir groja ir prikolina. Trise lankom tą pačią mokyklą, laiko groti rasti nesunku. Neturėjom didelių tikslų atėję į projektą, bet žiūrim, kad kažkaip neblogai mums sekasi, norim eiti toliau ir parodyti žmonėms gerą muziką“, – apie save sakė grupė „Fuzija“.

„Lietuvos balsas. Kartos“ akimirka

Šios grupės išskirtinumas projekte – ne tik alternatyvus muzikos stilius, bet ir unikalus įvaizdis, dėl kurio grupė vadinama stilingiausia projekte. Kiekvienas jų pasirodymas – kruopščiai apgalvotas: specialiai siuvami drabužiai, ryškus makiažas ir plaukai bei unikalios stiliaus detalės. Ir nors daugelis galėtų pagalvoti, jog grupės nariai taip atrodo tik scenoje, grupės merginos atskleidžia, kad ryškus įvaizdis ir noras išsiskirti juos lydi ir kasdieniniame gyvenime.

„Mūsų tikslas yra nustebinti žmones su savo stiliumi. Norime, kad kiekvienas mūsų įvaizdis būtų skirtingas. Dvikovose buvome kažkokie teletabiai, visi skirtingomis spalvomis. Nokautuose bernams gaminome specialius išbučiuotus marškinius su 80-ųjų stiliuku, o kryžminėse nustebinsime dar kažkuo. Labai norim neiškristi, nes turime dar labai daug ką parodyti ne tik su muzika, bet ir su savo įvaizdžiais. Juk būtų labai nuobodu, jei kaip kiti, visada atrodytume taip pat“, – juokėsi pasitikėjimo savimi neslepiantys grupės „Fuzija“ nariai.

Prieš ką į kovą stos grupės „Fuzija“ nariai ir ar pavyks jiems ir kitiems projekto dalyviams patekti į didįjį finalą – jau šį sekmadienio vakarą „Lietuvos balse. Kartos“, 19.30 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją